Swarovski netradične

Bola som ešte dievčatko (ale namýšľala som si, že som už slečna), keď sa u nás zrazu dal kúpiť Swarovski krištáľ. Dovtedy bol výber šperkov tak trochu obmedzený a my sme boli obmedzované ich cenou. Nosili sa rôzne korálky, mačacie zlato bolo hitom a zrazu tu bolo niečo, čo mohla mať snáď každá z nás. Pamätám si, ako som žasla nad tým, že šperky zdobené tak krásnymi krištáľmi nestoja pol maminej výplaty a náušnice môžem mať aj ja. Keďže vtedy sa ozdoby tohto typu zväčša týkali nežnejšieho pohlavia, tá ktorá nemala aspoň prívesok od Swarovski, nebola “trendy“ a už vôbec nie “kúl“. Dnes už je doba iná, voľnejšia a v duchu hesla “ fantázii sa medze nekladú “ nájdeme zdobenie Swarovského elementami, či krištáľmi aj tam, kde by sme ho možno menej očakávali. 

Swarovski inak

Fantázii sa medze nekladú a pokiaľ nie ste obmedzovaní ani finančne, môžete si dnes už nechať dekorovať pomocou Swarovski elements čokoľvek. A to doslova.  Nie je problém kúpiť okrem šperkov aj tovar ako sú perá, mobilné telefóny, či príslušenstvo k nim, USB kľúče, peňaženky, kabelky, okuliare, zapaľovače, doplnky pre domácich maznáčikov .... no keby som to mala všetko rozpísať, bol by to veľmi dlhý článok. Vďaka šikovnosti pána Daniela Swarovski sa aj my môžeme ľubovoľne ozdobovať. Nemyslím teraz kúpu šperku, to je asi najbežnejší spôsob, ako sa skrášliť :). Aj tu máme viac možností. Ak sa vám zdajú vaše zúbky príliš obyčajné, môžete si ich ozvláštniť jedným- alebo aj kilom Swarovski krištálikov. Zdá sa vám stále málo ? Čo tak body art ?! Dnes už sa bežne dá klasické tetovanie ešte vyšperkovať a doplniť o krištáliky. Ak sa vám stále žiada viac, môžete sa nechať inšpirovať britskými teenagermi. V Británii je najmä u dospievajúcich veľkým hitom ozdobovanie si intímnych partií.

Swarovski zúbky                                                                 

 zzz

Body Art Swarovski

 body art

Do vyššieho levelu sa u mňa dostáva tovar, na ktorom by som už Swarovski elements očakávala možno menej. Do tejto kategórie by som zaradila detský kočiarik, obal na kojeneckú fľašku z ekokože, ale aj fľašu samotnú.

Swarovski Detský kočár

kocik

Psychológovia už dávno tvrdia, že dieťatko si samo od seba nepotrpí na žiaden luxus a stále platí, že láska od rodičov je preň najdôležitejšia, ale ak sa vám žiada dopriať svojmu potomkovi luxus ako speváčka Beyoncé a rapper Jay-Z , môžete. Prominentný párik svojej dcérke Blue Ivy Carter zadovážli skutočne drahú výbavičku a keďže aj hviezdne deti zvyknú papať, chceli jej dopriať aj toto v nadštandarde, zadovážili svojmu anjelikovi vysokú stoličku na kŕmenie, ktorá je pokrytá Swarovského krištáľmi. Cena za takéto stolovanie malej slečny bola približne 13000 € . Od svojej kamošky Kelly Rowland dostali  pre svoju princeznú len takú vaničku za 7 000 dolárov :).

Swarovski vaňa

vanicka

Zdroj: http://www.designbuzz.com/2012/11/

Toľko k deťom a rodičom v súvislosti so Swarkovski, ale tému ešte zďaleka neuzatváram. Možno sa vám práve teraz nehodí kojenecký tovar v luxusnom prevedení a možno ani body art nie je vaša šálka kávy, ale napriek tomu by ste chceli mať niečo, čo sa blýska , ako to vie len Swarovski. V tom prípade si môžete objednať na mieru vytvorený a ručne zdobený luster Swarovski do obývačky.Výber je skutočne veľký, od malých dekoratívnych svietidiel až po honosné lustre, za ktoré by sa nehanbili ani v palácoch. Samozrejme aj cena stúpa priamo úmerne veľkosti a počtu krištáľov.

Swarovski lústre

cr  cr


Najvyšší level ( aj pre peňaženku ) sú podľa mňa autá, ale za zmienku ešte stojí ajalkohol. Ak sa chcete blysnúť pred svojimi priateľmi alebo chcete darovať zaručene najdrahší alkohol priateľovi na svadbu a zaistiť si tak miesto pri hlavnom stole spolu s novomanželmi, mám pre vás skvelý tip. Stačí, ak máte na účte 3,7 milióna dolárov ,) To je suma, za akú si môžete obstarať najdrahšiu vodku na svete. Fľašu Billionaire vodky navrhol Leon Verres, luxusný dizajnér známy na celom svete. Je posiata viac ako 3000 Swarovského krištáľmi a luxusný je samozrejme aj jej obsah. Samotný alkohol je tiež destilovaný cez vzácne diamanty a samozrejmosťou sú najkvalitnejšie suroviny, ale to už je na inú tému. Ak sa vám zdá cena privysoká, môžete si zadovážiť lacnejší variant a síce Swarovski Studded Alize, na ktorú vám postačí " len "2000 dolárov. Je to zmes vodky, koňaku, jahôd, liči a ruže vo fľaši taktiež posiatej Swarovskeho krištálikmi. Pre prípad, že potrebujete inšpiráciu na to, komu by ste takýto darček venovali, prezradím vám, že bola vytvorená v roku 2007 pri príležitosti sv. Valentína, takže je skvelým darčekom pre milovanú polovičku, ak samozrejme neuprednostní radšej intim body art. Alebo vlastne, prečo to neskombinovať, však ? ,)

Swarovski fľaša

vodka

Môžete si pozrieť aj jej prezentáciu na Youtube: Billionare Vodka

Posledným kúskom do vašej zbierky so Swarovski výzdobou by mohlo byť auto. Ak sa vám to vaše zdá príliš tuctové, dajte ho do bazáru, alebo ho venujte niekomu, komu také stačí. Na svete je viacero automobilov, ktorých zdobenie je už hotové a stačí vám pár miliónov, aby bolo aspoň jedno z nich vaše. Tak napríklad jedna ruská slečna predávala to svoje s odôvodnením, že ju už okázalá krása nudí. Je zdobené viac ako miliónom krištálikov a jeho vyvolávacia cena bola 90 000 libier. Ak by ste chceli autíčko nové a nie z druhej ruky, môžete si objednať luxusné vozidlo Anjuny. Je vykladané 260 000 krištálikmi a aj jeho vnútro je bohato dekorované luxusom od Swarovski. V ponuke sú aj iné značky ako Audi, BMW či Mercedes, takže sa stačí rozhodnúť, ktoré je hodné toho, aby ste posadili do jeho sedadiel svoje pozadie a pozadie vašich blízkych :) Aj ja si viem predstaviť, ako sa ligocú, akurát neviem, či z tej žiary budú nadšení aj ostatní účastníci cestnej premávky- obzvlášť vodiči :). A keď sa zamyslím nad stavom našich vozoviek.... asi by bol aj slušný biznis zbierať a odpredávať krištáliky, ktoré opadali vďaka výtlkom :) .

Auto so Swarovski krištáľmi

auticko

Zdroj: http://luxedb.com/swarovski-studded-audi-by-shampar/

Dnešná doba ponúka veľa vymožeností. Naša predstavivosť nemá hraníc, preto aj možno niektoré nápady, ktoré sa môžu niekomu zdať gýčové sú pre iného snom, či túžbou. To, čo je pre niekoho už " cez ", je pre iného len drobným a prijateľným skrášlením. Takže je skutočne na každom z nás, či zainvestuje do drahších takpovediac klasických ozdôb, niekomu postačia také obyčajnejšie a lacnejšie a teší sa z nich rovnako, alebo niekoho z nás zlákajú tie extravagantnejšie. Vždy je hlavným ukazovateľom krásy to, ako sa vnímame my sami pred sebou.

Žena ako najdrahší šperk

Ale hlavne netreba zabúdať, že môžeme mať hoci aj najdrahšie auto sveta a úspechy sláviť s najdrahším alkoholom v outfite s hoci aj milión krištálmi, či drahokamami....... skutočná krása sa skrýva niekde hlbšie v nás a tam ju už ničím prizdobovať netreba :).

 

Odvtedy, čo uzrel svetlo sveta prvýSwarovski krištáľ už pretieklo veľa vody. Viem si predstaviť, že vtedy ani nemohlo napadnúť pánom zakladateľom, kde všade neskôr nájdu svoje využitie a čo všetko sa nimi bude zdobiť okrem žien. Ako naše staré mamy vravievali : „ stačí vrece plné peňazí " .

Zdieľať článok

Napíšte komentár

Komentáre sa pred zverejnením overujú

Ďakujeme za Vašu priazeň (viac tu)

Zavolajte nám, radi Vám pomôžeme. Stlačte tlačidlo.
+421 948 668 662