Ako si vybrať šperky na stužkovú

 Milé dievčatá aj Vy sa onedlho chystáte na Vašu stužkovú slávnosť? Vážené maminy chcete pomôcť dcéram pri výbere? Určite je cieľom zažiariť a noblesne vkročiť do sveta „dospelosti" ako princezná. Zoženiete si krásne šaty, topánky a nakoniec upriamite pozornosť na doplnky, ktoré Vášmu výberu dajú dokonalú bodku.

Je tu pár zásad, ktoré by ste mali dodržiavať, aby ste pôsobili vznešene a zachovali čistotu svojho uvedenia sa do spoločnosti :). V prvom rade si uvedomte, že sa idete odprezentovať pred Vašimi učiteľmi a rodičmi. Nejde o módnu prehliadku výrazných šiat, silného mejkapu a trblietavých vlasov. Ide o prezentáciu Vás a Vašej osobnosti.

Šperky na stužkovú

Takže poďme sa spolu bližšie pozrieť na to, ako si vybrať vhodné šperky, doplnky k Vašim šatom. Počas stužkovej si úplne vystačíte s kvalitnou luxusnejšou bižutériou, či šperkami, ktoré sú cenovo prístupné. Samozrejme všetko sa odvíja od výberu samotných šiat, ich materiálu a farby.

Ak ste sa rozhodli pre komplikovanejšie šaty, ktoré sú zdobené mnohými kamienkami, šperky v tomto prípade voľte naozaj opatrne. Niekedy je menej viac. Stačia drobné náušničky, ktoré Váš celkový outfit zjemnia. Ak máte práve hornú časť zdobenú kamienkami, náhrdelník už v tomto prípade nie je vôbec potrebný. Vo všeobecnosti nezabúdajte, že nekombinujeme šperky rôznych kovov a farieb. Aj keď v dnešnej dobe je to už úplne prirodzený jav, na stužkovú sa jednoducho nehodí.

Drobné náušnice na stužkovú

Náušnice Carol                                 Náušnice Mialla

 

Náušnice Carlie                           Náušnice Astana

 

Náušnice Bionda                           Náušnice Georgia Lanai

 

Pri jednoduchých šatách a topánkach sa môžete viac vyhrať so šperkami, či luxusnejšou bižutériou. V prípade vyčesaných vlasov sa nebojte zvoliť väčšie visiace náušnice, ktoré krásne predĺžia Váš krk. K výrazným náušniciam už nevoľte nejaký masívny náhrdelník, či množstvo prsteňov.

Visiace náušnice na stužkovú

Náušnice Evangelis                      Náušnice Elisabeth

  

Náušnice Soutache Laboutte     Náušnice Soutache Vevay

 

Náušnice Soutache Allice              Náušnice Soutache Aida

 

Pri  jednoduchých šatách kráľovsky modrej, čiernej, či bielej farby určite vyniknú následovné kúsky so Sapphire krištáľmi. Avšak treba kombinovať s citom a jemne. Veríme, že skoro každá vie očkom zhodnotiť, čo jej pristane.

Náušnice Symphonia                     Náušnice Esma

  

Náramok Monteo                        Náramok Tallia

  

Visiace náušnice s čírymi krištáľmi môžete kombinovať k rôznym farbám šiat. Je už na Vás, či stavíte na zlatú alebo striebornú - studenšiu farbu kovu. Rozhodujte sa aj podľa prípadných aplikácií napríklad na topánkach, ktoré môžu byť vo farbe zlata, či striebra. K šatám pastelových farieb sa hodí šperk, či bižutéria z rúžového zlata. Ak ste ešte stále opálená táto kombinácia na Vás krásne vynikne.

Ak ste zvolili jemnejšie doplnky a jednoduché šaty je tu stále priestor aj na náramok.

Náušnice Avenna                      Náušnice Larissa

 

Náušnice Wallery                                   Náušnice Travis

 

Náušnice Phenonema              Náušnice Lavinia

 

Náušnice Leana                         Náramok Mercia

 

Celá ponuká náušníc: Náušnice

Celá ponuka náramkov: Náramky

Pri väčšom výstrihu a rozpustených vlasoch môžete použiť výraznejší náhrdelník. V prípade jednoduchých šiat v rôznych farbách môžete staviť aj na sety pozostávajúce z náhrdelníka a náušníc.

Set Jasmine                                      Set Belicia

 

Set Amadea Trio                             Set Carisma

 

V prípade ak chcete upriamiť pozornosť napríklad na výrazný prsteň, ktorý je v kurze, narábajte opatrne s ostanými doplnkami :).

Prsteň Constanza                         Prsteň Elexus

 

Dobrá rada na záver milé dievčatá. Šaty, topánky aj doplnky vyberajte svojim srdcom a intuíciou. Dôležité je, aby ste sa v nich cítili dobre. My Vám len môžeme dať zopár rád ako na to. Voľte s citom a staňte sa princeznami večera hlavne pre seba a svojich blízkych.

Ak ste si neni isté výberom, môžete nás kontaktovať na info@klenotky.sk. Napíšte nám farbu šiat, topánok a spolu určite niečo nakombinujeme. Prípadne Vám dáme radu akým smerom sa uberať.


Zdieľať článok

Napíšte komentár

Komentáre sa pred zverejnením overujú

Ďakujeme za Vašu priazeň (viac tu)

Zavolajte nám, radi Vám pomôžeme. Stlačte tlačidlo.
+421 948 668 662