Prvé fotenie šperkov a luxusnej bižutérie

Keďže šperky a luxusnú bižutériu, ktoré ponúkame v našom e-shope samozrejme nosíme, tak vznikol "nápad" ich nafotiť a vdýchnuť im ženskú dušu. Však šperk bez ženy je vlastne ako bez duše ... Každá z nás je jedinečná a dáva šperku svoj osobitý charakter. 

A teraz k foteniu samotnému. Musím sa Vám priznať, že to nebola až taká sranda, ako som si myslela a popravde najprv sa mi do toho nechcelo. Dať sa učesať, namaľovať, vybrať šperky, oblečenie a ísť na fotenie, chcela som to prenechať niekomu inému. Ale keďže mi na celých klenotkách veľmi záleží, dala som sa na to ja sama.

Fotografia:  Zizyaa P H O T O G R A P H Y

Vizážistika: TIA makeup artist    

foto zakulisie

Koniec koncov to bola sranda. Deň má len 24 hodín, niekedy sa nedá všetko zosynchronizovať a tak treba improvizovať. Vzdávam hold fotomodelkám, nakoľko žena, či dievča na fotke musí mať výraz, ovládať pózy a kopec ďalších vecí. Taktiež chcem poďakovať fotografke Zuzanke, ktorá sa ma snažila podporiť a vlastne zastávala aj úlohu stajlistky pri fotení, ktorá upravovala, čo bolo potrebné. Keďže sme v ten deň začali v neskorších poobedňajších hodinách, skončili sme až okolo desiatej večer, lebo to jednoducho v ten deň tak vydalo. Pri takom "normálnom" profesionálnom fotení je fotograf, vizážista a ďalší ľudia, ktorí dotvárajú outfit a kulisy.

 Náhrdelník Gabrielle

 

My sme si vystačili samé a koniec koncov to bola celkom zábava :). Tie pózy mi teda moc nešli, bola mi aj zima, lebo celý deň som mala z toho menší stres, ale stačil pohár červeného vína a hneď to bolo lepšie. Nakoniec sme skonštatovali, že ten pohár vína nás mohol napadnúť aj skôr.

 Set Adrianne

Za účes ďakujem pani Lenka Košíkovej a za makeup Tii alias Maťa Tia Škvrňová, čo patrilo samozrejme k predpríprave na fotenie. Účes bol pomerne jednoduchý, jemný, hravý, nežný a mejkap slávnostnejší. 

   Náušnice Elisabeth

Toto líčenie je vhodné na svadby, oslavy, či na plesy. Odvolávam sa na slová pani vizážistky Tii :). Nabudúce skúsime pre Vás nafotiť aj viac foto z predprípravy, zo zákulisia, aby ste mali predstavu ako to vyzerá.                                                                                                           

                    Náušnice z kolekcie Indiana, info na info@klenotky.sk

 

Musím sa priznať, že toto bola moja prvá skúsenosť s takýmto fotením a ešte k tomu so šperkami. Keďže ide plesová sezóna, tento krát sme sa zamerali na šperky o niečo väčšie, honosnejšie.

 


Zdieľať článok

Napíšte komentár

Komentáre sa pred zverejnením overujú

Ďakujeme za Vašu priazeň (viac tu)

Zavolajte nám, radi Vám pomôžeme. Stlačte tlačidlo.
+421 948 668 662