Vlastnosti kameňov a polodrahokamov

Liečivé kamene a minerály sú po celom svete dobré známe, my sme si pre Vás pripravili tie najzaujímavejšie vlastnosti, ktoré tieto poklady prírody ponúkajú.
Ametyst
Ametyst je mocný kameň so silnými spirituálnymi vibráciami s extravagantnou fialovou farbou. Má veľké ochranné schopnosti a podporuje harmonickú energiu, posilňuje koncentráciu, vnímavosť a zabraňuje nespavosti. 
 
  Ónyx
  
Ónyx je kameňom dodávajúcim silu, nosenie na krku alebo v ruke podporuje dobré zdravie a šťastie, a vyháňa prízraky a smútok. Ónyx je ochranný kameň proti negatívnym vplyvom. Chráni pred čiernou mágiou, či zakliatim. Odbúrava blokády a očisťuje. Negatívnu energiu z tela odoberá, ale nepríjma ju, preto sa veľmi skoro vyčerpáva a musíme venovať veľkú starostlivosť jeho očiste a regenerácií.
 
Karneol
 
Karneol ochraňuje pred urieknutím. Je to kameň energie, ktorý pôsobí výborne proti depresiám. Podporuje pozitívny pohľad na svet, potláča negatívne myslenie, pocity, posilňuje radosť zo života. Karneol je nositeľ oranžového lúča. Výborne pomáha pri liečení problémov s brušnou dutinou, s problémami s trávením a ochoreniami čriev.

 


Zdieľať článok

Napíšte komentár

Komentáre sa pred zverejnením overujú

Ďakujeme za Vašu priazeň (viac tu)

Zavolajte nám, radi Vám pomôžeme. Stlačte tlačidlo.
+421 948 668 662